Član
Da kazem sad nesto ozbiljno, maloprije sam par postova napisao koji su bili zezancija. Necu da ulazim u raspravu oko postova koji su brisani tamo u temi za elektricna auta, hocu da kazem da je ovaj forum od svih koje posjecujem ili sam posjecivao najvise prijateljski nastrojen prema clanovima, ali isto tako mi smo kao djeca, dobili smo malo, a onda hocemo sve, i zalimo se na raznorazne stvari. Trenutno pored ovog foruma sam aktivan na jos dva, i nevjerovatno je koliko je na tim forumima drugacija situacija, uglavnom sve sto me zanimalo sam tamo i nasao, osim jedne stvari, a to je opustena atmosfera. Na ovom forumu se osjecam najugodnije, ali previse je slobode nama dopusteno (znam da se velika vecina nece sloziti sa mnom), pa se zalimo na neke stvari, a na drugim forumima te neke teme uopste i ne postoje, sve je samo striktno vezano za automobilizam.
Jos jednom cu reci da je ovo moj pogled generalno na forum, nisam htio da kritikujem nikoga pojedinacno.
Jos jednom cu reci da je ovo moj pogled generalno na forum, nisam htio da kritikujem nikoga pojedinacno.