Dejan 16v je napisao(la):Aj recu vam:lol:
Salim se ja malo, u Sarajevu glavni zastupnik je Magna Olil kanta od 4L 10W 40 Magnetic je 54KM, a po litru je 13.5KM
Icu ovih dana da kupim pa cu da slikam!
Ovi su za Sarajevo, vjerovarno ima vise lilera za BIH!menjic je napisao(la):Dejan 16v je napisao(la):Aj recu vam:lol:
Salim se ja malo, u Sarajevu glavni zastupnik je Magna Olil kanta od 4L 10W 40 Magnetic je 54KM, a po litru je 13.5KM
Icu ovih dana da kupim pa cu da slikam!
Ali sve da budu vece slike, cep, naljepnice, natpisi po boci .... ako ti nije problem.
I kako onda ovi uvoze ako su ti tamo glavni zastupnici ?
raymo je napisao(la):Orginalno selnia wr 5w-40 a prije ravenol 10w-40 mjenjanje na 10tkm netrosi ga uopšte ovo auto a ono prije je trosilo litru na 3000km samo selenie turbo disel.
MTR je napisao(la):raymo je napisao(la):Orginalno selnia wr 5w-40 a prije ravenol 10w-40 mjenjanje na 10tkm netrosi ga uopšte ovo auto a ono prije je trosilo litru na 3000km samo selenie turbo disel.
jedino Selenia je na trzistu - No Copy proizvod , ne isplati im se pravit one limenke , a ulje je boli glava
ja krham samo Elf , jer i on kao i Total se ne kopira , bar do sad nije
CHALLENGER je napisao(la):Zna li neko gdje se moze kupiti ili ko prodaje ulje Elf EVOLUTIN SXR 5w-40? Obicno imaju samo Excellium kao vrhponude Elfa..
CHALLENGER je napisao(la):Zna li neko gdje se moze kupiti ili ko prodaje ulje Elf EVOLUTIN SXR 5w-40? Obicno imaju samo Excellium kao vrhponude Elfa..