Evo da razrjesim misteriju cjelu... posto me je jedan vas clan i poznanik napao da sam prevarant i neposten covjek...pa evo malog istorijata...
Felge su RIAL Cobra RS , 15'' , 8J, ET 18, 4x100...ja sam ih uzeo prije par godina, i mislio ih srediti i staviti na moju dvicu G60! Ali put me je odveo u drugom pravcu...
http://www.bhtuning.com/golf-mk1-gli-t-81809.html
Stajale su u garazi, ja sam ih samo bio ispravio kad sam ih uzeo i majstor mi je rekao da je jedna varena...uzeo sam ih od covjeka koji ima preko 50 oldtimera i on mi je rekao da su one Rialova kopija za BBS RS! One jesu
jednodjelne, srafovi su metalni i da, pase poklopac od RS-ica.
Sad, i ja se vodim onim sto je on meni rekao...ako neko misli da je kopija i zna da to objasni, nek onda uputi i mene...
Evo slika svake pojedinacne felge...
Kao sto rekoh, jedan tocak jeste varen i evo slika i toga...
Sto se tice cjene...ja znam koliko se krecu sredjeni ovakvi tockovi i moju cjenu sam prilagodio stanju, nasem dzepu i okolnostima...zato je i stavljeno
po dogovoru!
Posto je vec receno koja je cjena, da i to objasnim...to je bila cjena za kes i da se dodje po njih! u zamjeni je 240e, ne moze biti 180e!!!...da ih ja dovezem do granice 220...mnogo ljudi me je pitalo, i ono sto su pitali, taj odgovor su dobili!
Ja nisam nikakav prevarant, niti sam htio da nekoga slazem, prevarim, uvalim...rekao sam da treba da se sredjuju i kao oko svakog tocka ima posla...
ja sam za svoj auto platio 500e felne, a ima brdo posla oko njih...ali su rjetke i vrjedelo je svakog penija!
P.S. Ja se izvinjavam administraciji zbog cjena i toga...ako je protiv pravila, pobrisite ovaj pasus sa njima!
Ima mjesto gdje se stavljaju oglasi, a ja jos uvjek nemam prava na to...nego sam samo morao da objasnim, da me pojedini ljudi ovdje ne blate!: