Nek ti neko od komsija/poznanika provjeri osigurace. Bar za to ne treba diplomaIzgleda da ipak imam problem otisao kupio sad sijalicu zamjenio i ne radi svjetlo sta bi moglo da bude? da nije osigurac neki? imam tabelu s osiguracima ali ne znam po slicici prepoznat koji je broj taj sto meni treba ako uopste postoji zaseban za gepek sijalicu? ako treba mogu slikat tabelu pa da neko kaze, ako je do osiguraca, a sta jos moze da bude osim osiguraca?
Haj uslikajZeran prije nego sam se obratio ovdje obisao sam komsije i sve izvore oko mene, nezna niko, pa zato i pitam ovdje, ja znam prepoznat na tabeli s osiguracima ove standardne tako da kazem, cak sam sebi i mjenjao pojedine tipa od brisaca, upaljaca, i tako ali za ovu sijalicu ne znam koji je, mogu slikat tabelu pa ako budes znao da mi kazes, a mozda je i taj mikro
Broj 10, kao sto rekoheto drug, ako znas ti ili neko drugi pod kojim je brojem osigurac za to svijetlo bio bi vam zahvalan
Najvjerovatnijesad sam ispitao 10 osigurac on radi sija sve s njim ok, dal to znaci da je mikro prekidac onda?