potpis kad je u sporohodnoj brzini onda ne smijes motati volanom (minimalna motanja) jer tada vuku sva 4 toca istovremeno dok kod ovih auta sto kazu da su 4x4 ko fol vuku svi tockovi sto nije tacno nego vuce jedan prednji i jedan zadnji... Ako je 4x4 i nema funkciju da u autu da prebaciva sporohodnu i brzohodnu Tacnije da zakljuca diferencijal, onda u tog auta vuku samo jedan prednji i jedan zadnji tocak, nikad sva 4.Igor_ je napisao(la):Pri kom polozaju rucica drug. Jel kad je u "default" polozaju (neznam kako drugacije da je nazovem), ali kad je ona najmanja ukljucena, onda je ful spera u igri i oba zadnja i prednja vuku istovremeno i neovisno, mada cu probati cim mi se ukaze prilika.
RS TURBO je napisao(la):potpis kad je u sporohodnoj brzini onda ne smijes motati volanom (minimalna motanja) jer tada vuku sva 4 toca istovremeno dok kod ovih auta sto kazu da su 4x4 ko fol vuku svi tockovi sto nije tacno nego vuce jedan prednji i jedan zadnji... Ako je 4x4 i nema funkciju da u autu da prebaciva sporohodnu i brzohodnu Tacnije da zakljuca diferencijal, onda u tog auta vuku samo jedan prednji i jedan zadnji tocak, nikad sva 4.Igor_ je napisao(la):Pri kom polozaju rucica drug. Jel kad je u "default" polozaju (neznam kako drugacije da je nazovem), ali kad je ona najmanja ukljucena, onda je ful spera u igri i oba zadnja i prednja vuku istovremeno i neovisno, mada cu probati cim mi se ukaze prilika.
duleprof je napisao(la):2 suki
Drugi video na str2. lijepo objašnjava kako radi quattro nove generacije( ukoliko neki od točkova proklizavaju on brebaci snagu na drugu osovinu)
Tako da mi je ovo sumnjivo što si ti postavio , prednji točkovi se okreću - što znači da bi trebao da prebaci snagu na zadnje i oni da izguraju, posle toga na sledećoj prepreci obrnuto
-Suki- je napisao(la):gledao sam kad se Audi pa cak i lada niva zaglave jer im je jedan tocak u zraku ostao...koliko god rucica da imaju i sta god da ukljucis ostaju zaglavljeni dok traktor ne dođe.....
Igor_ je napisao(la):-Suki- je napisao(la):gledao sam kad se Audi pa cak i lada niva zaglave jer im je jedan tocak u zraku ostao...koliko god rucica da imaju i sta god da ukljucis ostaju zaglavljeni dok traktor ne dođe.....
Drug, da znas da cu prve prilike (samo ako mi dozvole da se zezam sa tudjim autom) dici nivu na dizalicu (jedan kraj) i probat da vidim sta ce da se desi. Ako ne obori kloc sa tri tocka na zemlji...pa to je bruka brate.