Skrabo Član 17.01.2011 #31 AmmaR84 je napisao(la): hehehe prelazi i na 4-tu stranu ali ja mislim da ti je bolje uzeti kist i lagano to ofarbati nemoj pipsom Kliknite za proširenje... jbga drug svi daju nove nacine da se uradi bezvezna crvena linija .pa cu da izaberem jedan od nacina.Ugl.svima hvala na prijedlozima i moze ovdje LOCK
AmmaR84 je napisao(la): hehehe prelazi i na 4-tu stranu ali ja mislim da ti je bolje uzeti kist i lagano to ofarbati nemoj pipsom Kliknite za proširenje... jbga drug svi daju nove nacine da se uradi bezvezna crvena linija .pa cu da izaberem jedan od nacina.Ugl.svima hvala na prijedlozima i moze ovdje LOCK
sandy_mo Član 19.01.2011 #33 Ja sam sebi na Roccu radio samo sprejem crvenim uradio stoji vec godinu dana nista joj, ako oces doleti do mene jedan dan odradit cemo
Ja sam sebi na Roccu radio samo sprejem crvenim uradio stoji vec godinu dana nista joj, ako oces doleti do mene jedan dan odradit cemo
Skrabo Član 20.01.2011 #34 sandy_mo je napisao(la): Ja sam sebi na Roccu radio samo sprejem crvenim uradio stoji vec godinu dana nista joj, ako oces doleti do mene jedan dan odradit cemo Kliknite za proširenje... Hvala ti Ali nije problem ovo uraditi samo me `hebe sto nemogu nigdje naci ovaj GTI lip :icon_confused: :icon_confused:
sandy_mo je napisao(la): Ja sam sebi na Roccu radio samo sprejem crvenim uradio stoji vec godinu dana nista joj, ako oces doleti do mene jedan dan odradit cemo Kliknite za proširenje... Hvala ti Ali nije problem ovo uraditi samo me `hebe sto nemogu nigdje naci ovaj GTI lip :icon_confused: :icon_confused: