zen3dom je napisao(la):boja koju trazis je vulkansko crvena, svaka prodavnica boja i lakova je ima, dosta ti je 50 grama boje, nije ni 2KM to, smirgl u vrh glave 1KM, kist 1KM, i to je to.....
naravno, plastik prajmer je pozeljan a ne i obavezan, vidjeces i sam zasto, a cijena je oko 7KM za bocu, koja moze posluziti podosta.....
i naravno malo trake i starih novina ti treba da zastitis dijelove koje ne farbas da ne uprskas plastik prajmerom....
AmmaR84 je napisao(la):
bucky_mb@yahoo je napisao(la):nemoj samo previse tamnu, nece se primjetiti ciza,
a ako hoces to da uradis da traje, predji komplet masku sa
-800 vodobrusnim, onda plastic primerom, mat crnom,
zalijepi traku zastiti masku, malo dohvati smirglom
mjesta koja ces preci crvenom i ima da traje dugo,,
s1ck je napisao(la):joj procedure oko pisljive linije na masci i 12KM
ne mogu da vjerujem...
.nOKe je napisao(la):i ja gledam stvarno ljudi bi da naprave nesto od auta ali ako ikako moze da se ne umaraju i bez finansija naravno..
druze i oggy je objasnjavao kako je uradio, i ja sam u svom projektu pisao sta i kako sam radio, ja sam cak pogodio i nijansu boje koja je dolazila na fabrickim.. kad sam stavio orginalnu oznaku g60, nije bilo razlike u boji..
napisao ti je bucky sta i kako..
GolFanatiCars je napisao(la):ja sam radio folijom na svojim branicima i to iz 3 dijela jer je folija duga metar a istu foliju sam dao prijatelju i uradio sebi na masci ko u tebe i danas mu stoji a ima vise od godinu i po kako je uradio
folija kostala 3.5 km :icon_biggrin:
s1ck je napisao(la):joj procedure oko pisljive linije na masci i 12KM
ne mogu da vjerujem...
dumpors je napisao(la):Imas kupiti boju koja vec ima primer u sebi i predvidjena je za plastiku,oko 15KM.
Ja sam uzimao DUPLICOLOR, mozda ima i drugih proizvodjaca. Istina moja je bila mat crna,ali mislim da ima vise boja.