trizex je napisao(la):fin kadjo nek je sa srecom
koliko znam, ako nije se nigdje pocijepala koza jos se moze spasiti, osvjezi se i prefarba bojom za kozu
edo_benz je napisao(la):gsi ja majka,neka je sa srecom prijatelju i lagano
haso je napisao(la):dobar pravo,
ima da deres guzove na ciljugama:icon_smile:
sretno i da se navozas
GreenDevil je napisao(la):Kadjo je do jaja
nek je sa srecom druze i da se navozas, ako mognes sipat :lol::lol:
sub3r je napisao(la):odlicno, drago mi je da si napokon upotpunio taj avatar
fin kadet, vidi se da ima posla oko njega ali kao sto zela rece, oko kojeg auta nema.... nek je sa srecom, mnogo sigurno i bez kvarova predjenih kilometara
Sarajlic je napisao(la):Neka je sa srecom pa da se navozas bez problema.Pravo fin kadjo.
VR6Boki je napisao(la):Fin autic, postujem ovaj auto zbog te masine
erol_brcak je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Fin autic, postujem ovaj auto zbog te masine
potpis, nisam nikad bio ljubitelj Kadetta, ni Opela opcenito, al ova masina je za respekta, samo zbog nje bi mozda nekad i vozo Opela
shurda je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Fin autic, postujem ovaj auto zbog te masine
potpis, nisam nikad bio ljubitelj Kadetta, ni Opela opcenito, al ova masina je za respekta, samo zbog nje bi mozda nekad i vozo Opela
druze mozes mi reci u vezi kadeta znam da voze oko 15 i 16 sec na 402,,moze li se vadjenjem unutra sjedista suvozacevog i zadnje klupe i osatlog alata i rez. gume ici nisko 15 sec,,znam da si ti u tim vodama i poznajes vecinom sve:icon_question: