Član
RE: Kadet GSI16v konacno
krivina druze:icon_biggrin:
zato sam i razvlacio ovoliko prvu brzinu ,,mislio da je 1.3:lol::lol:
nadam se da ce drugi klip bit bolji
valja druze to ponovo snimit
uzeo ga u maglaju..al neznam gdje je prije bio...inace ovog kadju je bivsi vlasnik dero inace omladinac i kaze mi da je imao kadjo oci da bi plakao koliko ga je cijedio,,inace mu generalka negine ove ili naredne godine abd:icon_smile:
B.M - Floyd je napisao(la):Sta te zajebalo pa si promasio trecom blokadu ? :lol: Fino ide Kadett,svaka cast Samo nemoj da ga slupas negdje,bilo bi steta :icon_smile:
krivina druze:icon_biggrin:
GreenDevil je napisao(la):bucky_mb@yahoo je napisao(la):dobro on ide, pretpostavljam da je i put morak bio pa je zato navlacio 9,5
sek do 100
cekaj malo da se momak navikne, do juce je vozio 1.3 a sad je sjeo u azdahu :lol:
zato sam i razvlacio ovoliko prvu brzinu ,,mislio da je 1.3:lol::lol:
nadam se da ce drugi klip bit bolji
bucky_mb@yahoo je napisao(la):ima ti ta mjesta, nego uhvati kad okopni i osusi put dobar pravac pa snimi,
mora on bar oko 8.0 ici ako je motor dobar
valja druze to ponovo snimit
erol_brcak je napisao(la):De mi reci gdje uze ovog Kadju, drug mi neki dan tvrdi da je to bivsi Kicin, iz Brckog, inace sam sa svojim bivsim dohc-om opro tog Kadju na 150kmh ako je to taj
iskreno, sa ovog klipa, ne ide bas najbolje, ispada oko 9-9,5s, a nema sanse tako "sporo", prvu si katastrofa izvuko, al ajde, bice bolje, samo lagano
uzeo ga u maglaju..al neznam gdje je prije bio...inace ovog kadju je bivsi vlasnik dero inace omladinac i kaze mi da je imao kadjo oci da bi plakao koliko ga je cijedio,,inace mu generalka negine ove ili naredne godine abd:icon_smile: