GTI FAN je napisao(la):Joj kadrija ti je vrh.Malo je danas tako ocuvanih GSI 16v legendarnih jurilica
sub3r je napisao(la):za pozeljeti
B.M - Floyd je napisao(la):Ima malo utezanja oko unutrasnjosti,ali sve u svemu,prava jurilica,svaka cast,cuvaj ga
shurda je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Joj kadrija ti je vrh.Malo je danas tako ocuvanih GSI 16v legendarnih jurilica
hvala druze,,ovaj je ocuvan sto se tice limarije,,samo jos da sredim dihtung na karteru pusta mi malo,ali sve se da sredit
hehehe thx
GTI FAN je napisao(la):shurda je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Joj kadrija ti je vrh.Malo je danas tako ocuvanih GSI 16v legendarnih jurilica
hvala druze,,ovaj je ocuvan sto se tice limarije,,samo jos da sredim dihtung na karteru pusta mi malo,ali sve se da sredit
hehehe thx
Izuzetno ih cijenim,posebno jer dobro znam kako to cudo ide ko nevrijeme,jos u tako dobrom stanju
Nedavno vozim prijateljeva(ovo mu je drugi 2.0 16v),nas troica u autu i 195 na satu nabi uz prilicnu uzbrdicu ko s nokta.Jednako tegli i uzbdo i na pravcu ebo mater svoju,samo puni,lijepi fino za sic .Cudo od auta.shurda je napisao(la):hehehe pregledao sam klipova dosta dosta oko ovog kadje 16v,,i posto sam vec imao 2 kadeta,,rekao sam mora nekad bit jedan i u mom vlasnistvu
lord turbo je napisao(la):kadett mi je uvik bia jeben auto,jurilica cuvaj to
GTI FAN je napisao(la):Nedavno vozim prijateljeva(ovo mu je drugi 2.0 16v),nas troica u autu i 195 na satu nabi uz prilicnu uzbrdicu ko s nokta.Jednako tegli i uzbdo i na pravcu ebo mater svoju,samo puni,lijepi fino za sic .Cudo od auta.shurda je napisao(la):hehehe pregledao sam klipova dosta dosta oko ovog kadje 16v,,i posto sam vec imao 2 kadeta,,rekao sam mora nekad bit jedan i u mom vlasnistvu
bucky_mb@yahoo je napisao(la):dobar, samo enterijer utegni, tu te najvise posla ceka, koliko se
moze primjetiti sa slika
uco_opc je napisao(la):Autic je za
shurda je napisao(la):uco_opc je napisao(la):Autic je za
hehe hvala druze,,al bolji ce biti tvoj kadjo kad upasujes motor sa chipom i lexom ,,ako sam dobro pratio u temi:icon_biggrin:
uco_opc je napisao(la):shurda je napisao(la):uco_opc je napisao(la):Autic je za
hehe hvala druze,,al bolji ce biti tvoj kadjo kad upasujes motor sa chipom i lexom ,,ako sam dobro pratio u temi:icon_biggrin:
hehehe chip je vec u njemu a lex dolazi za mjesec ili dva ce da bude sve kompletirano ako bude islo prema planu ,,,,a nekad mozda se i sretnemo______