Član
tvrdoglavi je napisao(la):02:46 :icon_mad:
:icon_question:
tvrdoglavi je napisao(la):02:46 :icon_mad:
OggyBoy je napisao(la):tvrdoglavi je napisao(la):02:46 :icon_mad:
duurma je napisao(la):imao fiat mareu 1,9 Jtd nikad nikad i nikad vise :icon_mad:
GOLF TZ je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):tvrdoglavi je napisao(la):02:46 :icon_mad:
haman mu se ne svidja sto lupi haubom...
bavim se auto elektrikom,, al mi cesto dodju ljudi pa pricaju o svim problemima koje su imali sa svojim autima pa tako i sa fiatima .. i nisam reko da je taj benzinac bolji od JTD-a nego samo da se kaze za benzince fiatove da su "ljuti" al kratkotrajniBravo 16v je napisao(la):A sta radis ti druze sa autima? Vozis? Ti si ja mislim jedini lik koji je ikad rekao da je fiatov benzinac bolji od JTD motora,znaci naglasavam JTD ne obicni dizel stari prije njega!
duurma je napisao(la):imao fiat mareu 1,9 Jtd nikad nikad i nikad vise :icon_mad:
tvrdoglavi je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):tvrdoglavi je napisao(la):02:46 :icon_mad:
pa naravno,vidi se njegov odnos prema autima,al bitno je nalozit ljude i zaradit pare :icon_mad:
OggyBoy je napisao(la):tvrdoglavi je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):tvrdoglavi je napisao(la):02:46 :icon_mad:
pa naravno,vidi se njegov odnos prema autima,al bitno je nalozit ljude i zaradit pare :icon_mad:
To je tebi lupanje:icon_question: