Al cika bravo sastavi komentar
:lol:
Ej moj backy i ti vjecito nes omalovazavas pojedine marke na forumu, ja pohvalim kad je nes dobro i od forda i opela i VW nisam vezan samo za jednu marku jer nsiam nikad ni vozio istu marku svako auto mi je druga marka, al kolko vidim i po tvojim postovima i temama nije bas da je i kod tebe taj golf kako kazes " kompletno auto "
te nes te plin zeza,pa mjenjac, lamela i sta ti ja znam sta jos il to spada u nromalno odrzavanje :icon_question::icon_smile:
[/quot
jos kad bi znao sta pricas bilo bi uredu,, ali hajde bitno je da se prica pa sta bilo.
pod jedan nista ja ne osporavam,, ja samo iznosim svoje iskustvo,,mozda se nekome svidja moze nesto iz njega izvuci,, nebitno, a nekome jednostavno ne odgovara jer se nasao prozvanim,, i to takodje nije moj problem i boli me ona stvar sto se taj neko nasao uvrijedjen.
pod dva ti da nesto citas, spijuniras nebitno,, prvo treba dobro da procitas pa da se onda provaljujes:icon_mad:
ovo je sad offtopic ali moram ti odgovoriti kad vec insistiras,,
ja sam golfa kupio sa lamelom od tdi-a,, koja je duplo jeftinija svatljena za prodaju,, sa nacetim zubcanikom prve brzine,, sta bi to znacilo da ti prevedem posto octio ne razumijes,, to je nas bosanski sugavi mentalitet koji samo gleda kako ce te zajebati,, :icon_mad:
i to zadnje opet provala,, plin radi kao san,problem je bio u termosutatu koji na svakom autu ode prije ili kasnije, ko ne vjeruje od jtd vozaca neka svrati da vidi kako kuvajuca masina pere jtd-eove ili dzi-te-de-jeve sto ovaj strucnjak kaze iz servisa koji se prvi put susreo sa jtd motorom,,