Član
Momak je sve rekao, drago mi je da se sve vise ljudi doziva pameti i shvata kakvi su JTD motori
http://www.youtube.com/watch?v=r4jgYPMSwzk
http://www.youtube.com/watch?v=r4jgYPMSwzk
Hvala Bogu pa vlada tako misljenje zbog toga je tj "krs" pristupacan cijenom onima koji ga vole :123: a ti sto govore da nije kompletno auto nek kupe skuplje koje je mnogo "kompletnije" :lol: i dizajnom,motorima,udobnoscu :lol:Bravo 16v je napisao(la):Ma joj fijat krs i smece,sta se tu ima pricati,a i nije kompletan auto! Nemojte otvarati ovakve teme bezeveze sluze za pisanje nebuloza i gluposti! Sta zna ovaj lik iz bmw servisa sta je motor i auto,njemu je neko platio da ovo kaze,neki ljubitelj fijata! I da inace iako je common rail krs strasni,rasipa se i raspada,cudo onda najveci brend vw sa PD predje na istu tehnologiju? Salu na stranu covjek iz BMW servisa je sve rekao,ali opet kazem moze biti da on veze nema,a neki "strucnjaci" ovde vise znaju! Toliko od mene,odoh dotegnut sarafe na svom krsu,hoce se raspast posle svake voznje,fijat je to,a ja sta cu "moram" ga vozit,muka me natjerala! :123:
P.S i ovo je samo moje subjektivno misljenje da se neko ne ljuti!
George je napisao(la):A 1.3 JTD ???
Bravo 16v je napisao(la):George je napisao(la):A 1.3 JTD ???
1.3 je mjet,ima djevojka punta sa tim motorom 2003 god,70ks ide odlicno! Svijetli mu lampica city serva od kad su ga kupili ima 3 god,ali to nisu dirali jer sve radi i dalje kako treba i to je to od kvarova na njemu,naravno uz redovno odrzavanje i potrosne dijelove! A samo sipa i vozi,znaci "cuva" ga strasno! :lol: I da trosi 4.5l samo grad cisto!
Bravo 16v je napisao(la):Ma joj fijat krs i smece,sta se tu ima pricati,a i nije kompletan auto! Nemojte otvarati ovakve teme bezeveze sluze za pisanje nebuloza i gluposti! Sta zna ovaj lik iz bmw servisa sta je motor i auto,njemu je neko platio da ovo kaze,neki ljubitelj fijata! I da inace iako je common rail krs strasni,rasipa se i raspada,cudo onda najveci brend vw sa PD predje na istu tehnologiju? Salu na stranu covjek iz BMW servisa je sve rekao,ali opet kazem moze biti da on veze nema,a neki "strucnjaci" ovde vise znaju! Toliko od mene,odoh dotegnut sarafe na svom krsu,hoce se raspast posle svake voznje,fijat je to,a ja sta cu "moram" ga vozit,muka me natjerala! :123:
P.S i ovo je samo moje subjektivno misljenje da se neko ne ljuti!