Član
Mirz@ je napisao(la):Ja ga nisam ni primjetio neznam jel igy ?
Kako nisi,igy je isao iza mene a ti si iza igy-a?Barem je igy vidio kako me je zanijelo tamo kod ekonomske skole
Mirz@ je napisao(la):Ja ga nisam ni primjetio neznam jel igy ?
Mogao me je taxista prepoloviti,i ja sam se iznenadio kako me je zanijelo.Al dobra nam zajebancija na vrbanji,a drotovi sa peticom tamo stojeigyracer je napisao(la):dobro dosao i ostani aktivan
P.S. ja sam sa sivim golfom i ja sam vidio kako su te vile pronosale na semaforu ispred onog tramvaja
Koja godina?ninana je napisao(la):Znam, znam. Skontala sam da je to taj. Vidjala sam ja njega cesto. Jos evo vidim da smo i kolege...
JD. je napisao(la):haha koja kombinacija smart i tormo
a sutis za taj punto cccc sramota
Sporting. je napisao(la):Pozdrav i dobro dosao!
P.S. Odakle ti lova frajeru? Hehe, salim se...
jojo. je napisao(la):dobro doso moramo se dogovorit za jedan krug na tom jet forcu da vidim kako to cudo ide nikad nisam imo prilike da ga vozim al rexton je najjaci
Fele. je napisao(la):Dat cu ti ja krug, nije frka
chemb@ je napisao(la):Koja godina?ninana je napisao(la):Znam, znam. Skontala sam da je to taj. Vidjala sam ja njega cesto. Jos evo vidim da smo i kolege...
chemb@ je napisao(la):Stvarno nema smisla,rekord se mora oboriti:lol:
1ninana je napisao(la):chemb@ je napisao(la):Koja godina?ninana je napisao(la):Znam, znam. Skontala sam da je to taj. Vidjala sam ja njega cesto. Jos evo vidim da smo i kolege...
3. godina. Ti?
Ma ne znam,nista jos nije sugurnoSporting je napisao(la):chemb@ je napisao(la):Stvarno nema smisla,rekord se mora oboriti:lol:
Ej kad ce biti taj Grande Punto Sport sto imas namjeru da kupis?
Patim kad god ga vidim:icon_sad:Sporting je napisao(la):Aha, ima jedan u gradu ne znam jesi li vidjao, crvene boje... zvjer prava...