Član
to je onaj dogovora samit o jacanju EU oko glsanja u parlamentu,. nesto dupla vecina,.,. kakoo se sjecam bilo je problema oko ulaska novih clanica 2007,. jer su negdje 2005 francuzi i jos neko bili protiv prosirenja EU ovo sa baltika i istocne evrope i balkanci da se pridruzimo njima,.,. kako da se rotiraju u precjedavanju evropskim parlamentom,., koliko ce koja zemlja imat tu pozicija, dogovoreno je tim dokumntom da ce taj evropski parlament imat mnogo veci uticaj nego parlament zemalja potpisnica,., to je nesto bilo ko osnivanje amrike,. da su sve clanice ravnopravne i da svi odgovaraju briselu al da brisel moze da radi sta hoce i kako,., kako ja kontam taj sporazum to je nsto ko ustav amerike samo sto je njihov ustav napisan kada 1600neke ,.,.,. ono kako sam ja skonto mozes uci u EU al moras nesto dat zauzvratBlackPrince86 je napisao(la):I opet ponavljam,bez jeftinog humora,ok?
Jel zna neko sta je "Treaty of Lisbon"?
a kako vidis slicnost izmedju one gradjevine u mezopotamiji i zgrade vijeca evrope u briselu,.,, ,nemoj se ljutit al slicnost je samo sto su napravljene od materijala iz zemlje,.
sve moguci orao porediti ga sa amerikom sory al nacisti su ga postovali mnogo vise, sjeti se sta je bio cilj sovjeta u ljeto 45,. ne ubit sve njemce vec stic do rajhstaga i unistit orla,. jesul nacisti onda bili masonii
zanima mene drug i pogotovo me zanima sta ce mi bit sa potomcima, jer ovo vrijem kako ide ova netrpeljivost u svijetu ista je ko slika balkana 92,., komplet svijet lici na taj period