Član
Little Dragon je napisao(la):Kile mani se kljuceva daj guze :lol::lol::lol:
onda nema doplate :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Little Dragon je napisao(la):Kile mani se kljuceva daj guze :lol::lol::lol:
MATADOX je napisao(la):Brate svako ima svoj ukus i svoj dzep i nevalja nicije auto omalovazavati...pa makar to bio i fico :icon_biggrin:
MOja je cijena toliko kolika je. Po cijeni se vidi da ne izvlacim pare iz njega.A ko hoce za manje para a bolje bujrum.
Ja kad sam kupovao auto kupovao sam ga za svoj cejf a nije ga kupio babo pa da ja uzimam od njega kljuc.Ne kitim se tudjim perjem.
I ovo je forum o tuningu a ne o da se neko hvali da ima bolje auto od drugog.Tu smo da guramo jedni druge i da se druzimo
Za mene je ALLAH!!!!!!!!!!!GrandMaster je napisao(la):13 000 za starudiju od 11god presla zilion kilometara...
guster je napisao(la):nesto mi dragona nema na cesti....mutite nestoooo:icon_confused::icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted:
guster je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):Kile mani se kljuceva daj guze :lol::lol::lol:
onda nema doplate :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: