Tule, jasno je meni da ti je eddo jaran, i jasno da ces se zauzeti za njega. Ma boli me boli ko je kakav, sta je i gdje je, nit imam sta protiv koga itd. itd. itd. Nit meni u dzep, nit iz njega, kontas?
Ali FORUM, razmjena iskustava, pitanja, teme, diskusije? Da nesto NOVO naucimo? A ne nesto pogresno. I da mi neko prijeti i proziva me kad mu KULTURNO kazem da nije u pravu. Znaci ne GLUPANE GLUPI, KOJI TI ***** OVDJE PRICAS, POJMA NEMAS, PUSI MI ***** itd. Ali dingospo smatra odmah uputnim da meni spominje naocale koje ja nosim, ili bilo sta drugo o meni? Misli da je smijesan mozda? Doticni zna ko sam ja, i gdje me moze naci, pa bih radije glupe diskusije poput moj tata je jaci od tvog ostavio za stvarnost, a ne za internet. Uostalom, znate kako ide ona, "Arguing on the internet is like winning the special olympics - even if you win, you're still retarded."
I ovo je zadnji put da se osvrcem na necije komentare na moje ponasanje o eddi, ili bilo kome. Mislim da sam dovoljno kulturno objasnio svoj stav.