Jedno pitanje...

Jedno pitanje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ErRoR je napisao(la):
Fakat ima nabrijani likova na forumu sto mu god kazes odma bi se svađao i slicno...
Ja sam takav tip osobe da mi je svejedno sto netko veli o meni....Tak da ono sto procitam,ako me ne zanima, kao da nisam ni procitao, te mi ne pada na pamet da se svađam sa nekim tu...
Samo laganini, ljudovi.....I ja dodem sa posla Nadr... i sve, al to moram sacuvat za sebe... ;)

eh to se cijeni... i to je ono sto cijelo vrijeme govorim... svaka cast...

Član
Tule, jasno je meni da ti je eddo jaran, i jasno da ces se zauzeti za njega. Ma boli me boli ko je kakav, sta je i gdje je, nit imam sta protiv koga itd. itd. itd. Nit meni u dzep, nit iz njega, kontas?
Ali FORUM, razmjena iskustava, pitanja, teme, diskusije? Da nesto NOVO naucimo? A ne nesto pogresno. I da mi neko prijeti i proziva me kad mu KULTURNO kazem da nije u pravu. Znaci ne GLUPANE GLUPI, KOJI TI ***** OVDJE PRICAS, POJMA NEMAS, PUSI MI ***** itd. Ali dingospo smatra odmah uputnim da meni spominje naocale koje ja nosim, ili bilo sta drugo o meni? Misli da je smijesan mozda? Doticni zna ko sam ja, i gdje me moze naci, pa bih radije glupe diskusije poput moj tata je jaci od tvog ostavio za stvarnost, a ne za internet. Uostalom, znate kako ide ona, "Arguing on the internet is like winning the special olympics - even if you win, you're still retarded." :)

I ovo je zadnji put da se osvrcem na necije komentare na moje ponasanje o eddi, ili bilo kome. Mislim da sam dovoljno kulturno objasnio svoj stav.

Član
nikakva frka, ti si iznjeo svoje stavove o ovoj temi tj prepiranju, ja svoje i eto ga, kraj price... ne zelim da zalazim u tu temu vise, pocinje mi ic na zivce... a sto se tice tih vasih prepirki i jedan i drugi ste pretjerali i preuvelicali stvar... jer fakat nisam ni u jednom postu vidio da je iko od vas jedan drugom na bilo koji nacin prijetio... mislim ne znam da li je to do mene (da sam naviko da mi ljudi na druge nacine prijete) il se vi ko prava djeca ponasate. al nebitno uglavnom, red bi bio da se ova tema zavrsi i da prestanu ove prepirke vec jednom... JEL OK???

Član
Kul sto se mene tice. Ali treba znati primiti kritiku, niko od nas ne zna sve. Ja sta znam, znam vise iz stvarnog zivota, iz sistema koje sam sam sebi spajao i drugima, a manje s interneta.

A aj ti sad lijepo na onu temu pa pobrisi svoj komentar o meni jer ne volim da me neko vrijedja bezveze.

Član
A da ja pitam vas...sto se vas dvojica niste nastavili svadjati preko PM-a, sto cijeli forum mora citati vase ispade ( napadanje i odbranu )...usput svako iam svoja uvjerenja, ako neko trazi savjet daj mu ti svoje misljenje i savjet, on svoje i gotovo...hocu reci, ako aj kazem da je ovaj forum crvene boje, to ej moja stvar, ne mora me niko ispravljat i govoriti da je plavo-bijelo-sivi...ako te pitam koje je boje, onda se javi i kazes koje je boje...kontate..

BTW. trizex ovo sto ja govorim na "ti" niej upuceno direktno tebi, nego zbog forme posta tako pisem :)

Član
nou frks ;)

pa jednostavno, jer je pitanje glasilo da li je moguce izvesti to i to i to. I logicnije je bilo da pricamo na "otvorenom", neko ce to opet citati, i umjesto da ponovo postavlja isto pitanje naci tu svoj odgovor. Nisam htio da se sire dezinformacije, a nit sam htio da se svadjam s kime

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.