Jedno pitanje...

Jedno pitanje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
pa bas se to i cijeni... ljudi se posvadjaju, ne uspiju se suzdrzat i onda se izmire iz cmokaju na kraju i et... a ostali gledaju samo kako kome vise ga zacerat...

Početnik
TuLe je napisao(la):
pitate se sto se svi svadjaju??? pa gdje nece. haj kad jedan ufati pa nesto fura i ostali ga usutkaju, to je uredu, al ovdje cim neko nesto progovori odma je 200 razlicitih komentara i svako svakom sve po spisku... a nije bas istina da ovdje niko nikog ne zna... svi znamo nekog s foruma, il iz vidjenja il se s nekim druzi il nesto. zato mi je jos gluplje ovo vase/nase (nazovte ga kako hocete) prepucavanje... i zato bi sve redom savjetovo da dva puta razmisle nesto prije nego sto to napisu... il ako se vec ne mogu suzdrzat, nek se nakon toga izvinu jedan drugom i da idemo dalje. jbg izgleda smo jedino istog misljenja kad se radi o pozdravljanju novih clanova...

s ovakvim ljudima cemo i u evropu :D

Član
Fakat ima nabrijani likova na forumu sto mu god kazes odma bi se svađao i slicno...
Ja sam takav tip osobe da mi je svejedno sto netko veli o meni....Tak da ono sto procitam,ako me ne zanima, kao da nisam ni procitao, te mi ne pada na pamet da se svađam sa nekim tu...
Samo laganini, ljudovi.....I ja dodem sa posla Nadr... i sve, al to moram sacuvat za sebe... ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.