Jedno pitanje...

Jedno pitanje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
meni nije zao jer se stvarno nezna ponashati
ne uzimajuci poslednju frku sa trizexom ...
na 5 tema je pokusavao egoistickim ispadima da dokaze kako je on "Bog za audio i elektrotehniku" sa univerziteta u Čajniču, pa su ga ljudi ispravljali, provaljivali, ljudi koji su jaki u tom podrucju (npr. muha itd) a on se opet zanese pa opet prdi, i jos prijeti ljudima ... zachepit cu ti usta ovo ono ...
takvo ponasanje je neopravdano ...

Član
pa sa "zacepljanjem usta" nije mislio bukvalno prebit nekog il nest, vec samo dokazat znanjem i argumentima da pojedini nisu upravu, a ako vi to odma shvatate kao prijetnju, onda mi nije jasno kako se jos niste svi redom medjusobno poklali i pobili...

Početnik
halo ... djecko se nezna kontrolisat u svojim ispadima poseban dokaz je ono manično pisanje velikim slovima ... to je zescha manichna psihoza

Član
a ti si doktor *g* mislim da je dosta, eddo nije tu da odgovori. sada o tome pricati kako sta ne dovodi do nicega..

Član
upravu si RCat... a vi ostali ako ste vec primjetili da se tako ponasa, sto ga niste pustili na miru, jednostavno ne obracali paznju, vec morate da mu kontrirate i "spustate" (spustate je pod navodnicima, zato sto se ovdje pojedini smatraju pametnijim i boljim od ostalih) se na taj nivo. zar je tako tesko ignorisat nesto??? a cisto sumnjam da bi neko nastavio pricat sam sasobom il imate i tu drugo misljenje???

tema koja opravdava pitanje!! kako ironicno! ajmo se sad svi medjusobno u guzicu poljubit i tako istog trenutka pomirit! :)
hmm, ovo pomirit dobije u ovoj iznad recenici jos jedno znacenje!!!

hahahha, ja sam jedini pravi doktor i znam rijesenje na sva pitanja!!! :)

Član
AHAHAHHAHAHAHAHHAHA umjesto da fino pricamo odma pocinje svadja, fakat za ovaj forum ima samo jedno rijesenje, a to je da ga svi napuste kosto je to eddo uradio i da idu na lijecenje... :)

Član
freekvw1983 je napisao(la):
tema koja opravdava pitanje!! kako ironicno! ajmo se sad svi medjusobno u guzicu poljubit i tako istog trenutka pomirit! :)
hmm, ovo pomirit dobije u ovoj iznad recenici jos jedno znacenje!!!

hahahha, ja sam jedini pravi doktor i znam rijesenje na sva pitanja!!! :)
hee ovdje se ja iskljucujem.. samo se vi ljubite hahaha..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.