Jedno pitanje...

Jedno pitanje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Zasto su svi na forumu negativno naelektrisani... Bezveze se zapocne svadja, a ni ne znate s kim postate... Mislim da je krajnje vrijeme da se diskusije pocnu voditi normalnim komentarima a ne samo svadjama itd...

Član
Ne znam ni ja, ima par napetih pojedinaca, ali vjerovatno prenose frustraciju iz RL-a na forum...ja se s nikim ne svadjam, ako nekog i zaje..., to radim iz zafrkancije, ali jednako tako i tudju zaje...primim kao zafrkanciju :)

Član
Ja nit sam za svadju, nit cu ikad kome prijetiti, svi su jaki na rijecima. Al kad neko misli da je boga uhvatio za muda, a veze nema, ne mogu sutiti i pustiti da se valjaju gluposti. A o stvarima o kojima ne znam, necu nikad pametovat.

Dino je napisao(la):
Zasto su svi na forumu negativno naelektrisani... Bezveze se zapocne svadja, a ni ne znate s kim postate... Mislim da je krajnje vrijeme da se diskusije pocnu voditi normalnim komentarima a ne samo svadjama itd...

Ajmo otvoriti temu da stavljmo nase slike:D
A ja sam se svadjao i uvijek cu se svadjti kad me neko prvi budalom i ubjedjuje u nesto sto nije ispravno...i pametnjkovice treba usutkavti...a ove djidji midji tunere takodjer...jel svadj majke ti ako ja nekom kazem ej nisi u pravu...to nije svdj nego nedostatak argumenata suprotne strane i pocetak svadje...;)

Član
Fiesta_Boy je napisao(la):
Dino je napisao(la):

Ajmo otvoriti temu da stavljmo nase slike:D
A ja sam se svadjao i uvijek cu se svadjti kad me neko prvi budalom i ubjedjuje u nesto sto nije ispravno...i pametnjkovice treba usutkavti...a ove djidji midji tunere takodjer...jel svadj majke ti ako ja nekom kazem ej nisi u pravu...to nije svdj nego nedostatak argumenata suprotne strane i pocetak svadje...;)

Upravo. Kad me neko hoce napraviti budalom i kad mu fino i seljacki pisem. Ja argument, a on meni JA ZNAM BOGA OCA BLA BLA BLA :)

Početnik
Pokusat cu i ja bez svadje,al et vec me Fiesta_boy i ovdje proziva...Uclanio sam se i na forum.nacionalna-klasa.net, sto je tamo lijepo,jedini ja musliman,sve srbi...

Ma ne svadjamo se mi ba, al koji vam je qrac, pa mislite da ste najpametniji....hahahaha, sala mala
Ma znas u cemu je problem, svadjaju se uglavnom zaguljeni ljudi koji se drze svojih ubjedjenja ko pijan plota i svim silama se trude da i drugog ubjede u svoje misljenje, ako ne uspije, onda ga vrijedja i omalovazava i u tome je problem...
Uglavnom moramo svi shvatit, da niko nije najpametniji i da svi imaju pravo na svoje misljenje...

Član
Oggy je napisao(la):
Pokusat cu i ja bez svadje,al et vec me Fiesta_boy i ovdje proziva...Uclanio sam se i na forum.nacionalna-klasa.net, sto je tamo lijepo,jedini ja musliman,sve srbi...

Slažem se, ako neko ne zna o čemu se raspravlja a hoće da je najpametniji treba ga ušutkati, al fiiiino, kuuulturno, paaametno. a ne je,i se ba ti ku,čino glupa šta ti znaš seljačino itd

Član
ovdje treba malo vise ljubavi... peeace decki *g*

aircooledpassion_24.jpg

Član
pitate se sto se svi svadjaju??? pa gdje nece. haj kad jedan ufati pa nesto fura i ostali ga usutkaju, to je uredu, al ovdje cim neko nesto progovori odma je 200 razlicitih komentara i svako svakom sve po spisku... a nije bas istina da ovdje niko nikog ne zna... svi znamo nekog s foruma, il iz vidjenja il se s nekim druzi il nesto. zato mi je jos gluplje ovo vase/nase (nazovte ga kako hocete) prepucavanje... i zato bi sve redom savjetovo da dva puta razmisle nesto prije nego sto to napisu... il ako se vec ne mogu suzdrzat, nek se nakon toga izvinu jedan drugom i da idemo dalje. jbg izgleda smo jedino istog misljenja kad se radi o pozdravljanju novih clanova...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.