Član
Koja savina guma je uspjela da predje preko 60000KM?to onda nešto nije uredu ako se tako brzo troši... u mene sava gazi preko 60 000 a ima još 2-3mm šare, vožena i ljeti i zimi
Koja savina guma je uspjela da predje preko 60000KM?to onda nešto nije uredu ako se tako brzo troši... u mene sava gazi preko 60 000 a ima još 2-3mm šare, vožena i ljeti i zimi
Koja savina guma je uspjela da predje preko 60000KM?
dajte mi neki link od tog nekog lika koji radi sa tim "ludim" dimenzijama Nankang guma
http://motosport.pik.ba/ vjerovatno na ovog misliš
ja kad sam uzo auto bile stare 2 godine, čovjek ih je vozio sam zimi i prešo je oko 20 000km, kod mene evo 50 000 auto gazi i uzo sam prije par mjeseci dvije nove gume jer su prednje spale na 1mm, a zadnje dvije imaju 2-3mm, Sava S3. S tim da čim se prednje istroše više, zamjenim ih sa zadnjim. Znači 50 000km kod mene vožene ljeti i zimi A zabilježio sam i kad sam uzeo ove dvije nove i na koliko kilometara, pa da vidimo kako se drže, radi se o Debica HP, oko 7.5mm šare nove imajuKoja savina guma je uspjela da predje preko 60000KM?
Toga sam.i ja pitao ali trenutno nema nista od mojih dimenzija tek polovicom marta se nada da ce biti...Ne mogu da vjerujem da nova guma se tako brzo istrosi....meni treba guma koja ce izdrzat bar 3 sezone da valja....znaci max prelazim 10000...jer to mi nije auto za svakodnevnu voznju imam drugo "radno" auto....znaci vecina hvali nankang a opet ovaj sto sam trazio kazeda mu se dobro pokazala sportmax????