Ne bih se složio s tobom, poznajem najmanje 50tak ljudi s tim gumama na autu koji voze cijelu zimu na navedenim gumama, a ima ih i da ih koriste cijelu godinu, a nisu svi penzići što se vožnje tiče. za zimu sasvim ok gumaOggyBoy je napisao(la):kornjas je napisao(la):dobra je i sava 15ka
Penzionerima, DA.
Ljudi, nebitno je na kojim gumama vozite, bitno je kakav je vaš stil vožnje na tim gumama i šta očekujete od njih.
Mom starom je Tigar fantastična guma jer ne vozi kao ja, a Tigar i Sava su smeće najobičnije. Tigar je dobar samo u snijegu, na suvom onako, ali čitave zime su ceste vlažne, a on tu kurcu ne valja.
Znači, ako pitaš kakva je guma, odma' reci šta ti očekuješ od nje, da pregura zimu sa penzija vožnjom ili da voziš na ivici?
Grga je napisao(la):I meni masa ljudi govori da sam lud sto sam continental kupio, to je sve isto, bolje je sava, nije continental za nasih puteva )))
Nas narod nema pametnijeg posla nego da prica i vozi godinama na savi koji je polovnu kupio, al on opet prica..
Sad ce mene neko pogresno razumit i ode tema....
Limp je napisao(la):da postoji nesto tako svi bi to vozili niko ne bi kupovao posebno zimske i ljetnje gume...
kornjas je napisao(la):Ne bih se složio s tobom, poznajem najmanje 50tak ljudi s tim gumama na autu koji voze cijelu zimu na navedenim gumama, a ima ih i da ih koriste cijelu godinu, a nisu svi penzići što se vožnje tiče. za zimu sasvim ok gumaOggyBoy je napisao(la):kornjas je napisao(la):dobra je i sava 15ka
Penzionerima, DA.
Ljudi, nebitno je na kojim gumama vozite, bitno je kakav je vaš stil vožnje na tim gumama i šta očekujete od njih.
Mom starom je Tigar fantastična guma jer ne vozi kao ja, a Tigar i Sava su smeće najobičnije. Tigar je dobar samo u snijegu, na suvom onako, ali čitave zime su ceste vlažne, a on tu kurcu ne valja.
Znači, ako pitaš kakva je guma, odma' reci šta ti očekuješ od nje, da pregura zimu sa penzija vožnjom ili da voziš na ivici?
BlageD je napisao(la):Znači, da pojednostavim, interesuje me ko je bio zadovoljan određenom gumom druge zime pod uslovom da je već vozio na toj istoj jednu zimu i cijelo ljeto.
OggyBoy je napisao(la):kornjas je napisao(la):Ne bih se složio s tobom, poznajem najmanje 50tak ljudi s tim gumama na autu koji voze cijelu zimu na navedenim gumama, a ima ih i da ih koriste cijelu godinu, a nisu svi penzići što se vožnje tiče. za zimu sasvim ok gumaOggyBoy je napisao(la):kornjas je napisao(la):dobra je i sava 15ka
Penzionerima, DA.
Daj mi bilo koji auto od tih 50 da ga provozam sa vlasnikom i da vidimo da li guma valja ili ne.
BlageD je napisao(la):Ti si neki ekspert, ili?:lol: