nisam ja zadovoljan :lol: sreca pa sam dan prije ovog snijega, nazalost odrijesio fond od gewindi i uzeo gy ultragrip...
u odnosu na kleber krisalp(doduse jesu koju godinu starije, mada opet imaju sare, nisu potrosene ili vozene ljeti, ali opet kao da su otvrdnule...) jednostavno voznja po snijegu, bljuzgavici, a tek ledu, krajne oprezna, mora se po ogranicenjima, malo gasa i krenu proklizivat, a ni brze ulaske u krivinu ne vole, samo stroga ogranicenja i sporije za snijeg, te su dobre onda... naravno nije mi to bas odgovaralo...
planirao ih drzat do jeseni, ali bi losa prognoza, trebao na put, a rizicnije sa kleberom i eto uzmem goodyerke...
sa gy(ok jesu nove), picim fino barem 20-30 iznad ogranicenja po ovom vremenu, dosad sa njima daleko zadovoljniji nego sa kleberom, daleko teze proklizuju, efikasnije i bolje izbacuju snijeg iz kanala, ne "zacepi" brzo kao na starim...
jesu i klasa iznad, skuplje, fakticki od najskupljih za moju dimenziju... ali hvale ih dosta, jedino sto su mekse pa su na glasu da se i brze trose, ali vidjet cemo koliko ce zima izgurati...