bmwscaner je napisao(la):michelin alpin kako kolega rece najbolje moguce zimske gume kostaju ali neka su 2-3 sezone si dobar na njima.
ali ako nisi neki pilot i oces dobre gume za malo para kupi zimski protekt i miran
i ja sam cuo da se dunlop winter respose nije bas pokazao svi se zale ja sam ih dobio uz auto i ostavio na zadnjoj osovini samo su mi obje ljeve.naprijed cu staviti contija sto sam uzeo pa vam javim rezultate bitno mi je da bar dvije godine budu dobre ja zadovoljanGrga je napisao(la):Jucer pricam sa covjekom koji vozi na dunlop winter respose, kaze da su tako dobre da ce se vratit na savu, e sad kaze da su one super za kisu, bljuzgavicu i sl, al da su sto se tice snijega dosta losije nego sava, al et nemora da znaci, samo prenosim heh..
Ja se sad dvoumim izmedju Fulde kristal montero 3 i UG 7+ pa ako ima gdje kakva akcija ili ako je neko vozio na ovima koja mu je bolja nek javne
drug gdje su proizvedene, ustvari znas li gdje "bi trebale bit" prozvedene, posto vazda imaju neke ceske, njemacke, slovenske itd...pug406 je napisao(la):Ja sam nabacio prije dvije godine Fulda Montero 3, ljudi ne mozete da vjerujete kako su dobre gume za snijega, bljuzge i kise, ja prezadovoljan !!!