Član
U tom grmu lezi zekoonda ovaj od 105ks je zadovoljavajuciradio sam te modele i super su redovno odrzavaj kvalitetno gorivo sipaj i nemas brige
![]()
U tom grmu lezi zekoonda ovaj od 105ks je zadovoljavajuciradio sam te modele i super su redovno odrzavaj kvalitetno gorivo sipaj i nemas brige
![]()
Dosta firmi ne odrzavaju auta kako treba.Ja znam covjeka komercijalistu mogu ti dati broj, kaze da nije to to... oni su na kraju uzeli 1.4 TDI 55 kW polo i on se cini dobrim...
Pitaj nekog majstora dobrog,ja cU ti provjeriti sa ovim iz kaknja, a i vidi po googlu zale li se ljudi...
znam sve istih sam problema imao u rentakaru dok nisam dosao i pregledo vozila po 60tkm presla ulje fabrickoDosta firmi ne odrzavaju auta kako treba.
Ja znam imam kolegu koji vozi sluzbeno auto i vlasnik firme prvo ulje mijenjao nakon 60.000km...
ne birini ova su se odrzavala u ovlastenom i onda su ih na kraju zamjenili te golfove sa polom 1.4 TDIDosta firmi ne odrzavaju auta kako treba.
Ja znam imam kolegu koji vozi sluzbeno auto i vlasnik firme prvo ulje mijenjao nakon 60.000km...