Član
U tom grmu lezi zekoonda ovaj od 105ks je zadovoljavajuci radio sam te modele i super su redovno odrzavaj kvalitetno gorivo sipaj i nemas brige
U tom grmu lezi zekoonda ovaj od 105ks je zadovoljavajuci radio sam te modele i super su redovno odrzavaj kvalitetno gorivo sipaj i nemas brige
Dosta firmi ne odrzavaju auta kako treba.Ja znam covjeka komercijalistu mogu ti dati broj, kaze da nije to to... oni su na kraju uzeli 1.4 TDI 55 kW polo i on se cini dobrim...
Pitaj nekog majstora dobrog,ja cU ti provjeriti sa ovim iz kaknja, a i vidi po googlu zale li se ljudi...
znam sve istih sam problema imao u rentakaru dok nisam dosao i pregledo vozila po 60tkm presla ulje fabricko i iz iskustva govorim nikad problema sa tim 77kW po 150tkm presli nikad nista samo servise redovnoDosta firmi ne odrzavaju auta kako treba.
Ja znam imam kolegu koji vozi sluzbeno auto i vlasnik firme prvo ulje mijenjao nakon 60.000km...
ne birini ova su se odrzavala u ovlastenom i onda su ih na kraju zamjenili te golfove sa polom 1.4 TDIDosta firmi ne odrzavaju auta kako treba.
Ja znam imam kolegu koji vozi sluzbeno auto i vlasnik firme prvo ulje mijenjao nakon 60.000km...