lov2xlr8 je napisao(la):dobre felge,svaka cast
Pike_gti je napisao(la):ja bi mozda razmislio o zadnjim distancama a felge su sila... daj mi reci kak si zadovoljan s tim gumama i ja sam u pregovorima za iste... auto ti je sad sila ziva samo jos nesh od nazad moras smislit... mozda kakve shtopove il nesh nekako mi je nazad prazan... inace je sila sve...
trizex je napisao(la):Jeboteeeee.....stari ne da dobro izgleda, ne da gledat u sebe, extra je. Ne mogu da vjerujem kako mi mocno sad izgleda
Default je napisao(la):extra bas mi se svidja. imash josh nekih planova za buducnost sto se tiche rada na ovom autu???
Tiburon je napisao(la):lov2xlr8 je napisao(la):dobre felge,svaka cast
Tnx lov Jesi ti odlucio koje ces sebi?
lov2xlr8 je napisao(la):Tiburon je napisao(la):lov2xlr8 je napisao(la):dobre felge,svaka cast
Tnx lov Jesi ti odlucio koje ces sebi?
da da, odluka je pala jos davno
Pike_gti je napisao(la):sto se mene tice spustanje mu i nije potrebno al distance jesu... i kakvi novi stopovi makar neki kristalni il neshto samo da nije serial
Tiburon je napisao(la):Pike_gti je napisao(la):sto se mene tice spustanje mu i nije potrebno al distance jesu... i kakvi novi stopovi makar neki kristalni il neshto samo da nije serial
Ma bice distance..polako. A stopovi...kod nas se to nema uzeti, a po netu sto sam gledao, nista mi se toliko ne svidja da bih se hadrio ko toga.Jesi se ti skonto za gume?
Pike_gti je napisao(la):Tiburon je napisao(la):Pike_gti je napisao(la):sto se mene tice spustanje mu i nije potrebno al distance jesu... i kakvi novi stopovi makar neki kristalni il neshto samo da nije serial
Ma bice distance..polako. A stopovi...kod nas se to nema uzeti, a po netu sto sam gledao, nista mi se toliko ne svidja da bih se hadrio ko toga.Jesi se ti skonto za gume?
cekam da ih ti jos malo istestiras pa da mi javish heh ma nemam puno izbora i ja cu te uzet u varijanti 195 45 16 il 205 45 16 totalno svejedno na mog pola... samo polako treba mi josh love riknuo sam debelo za felge... bice brate svega samo polako nije hice
Astra je napisao(la):Pike trebao si uzet chrom varijantu tih,mislim da je skuplje 70 km po felgi ,tiburon fale xenoni i lumar folije i to bi bilo to,super autic