dobro posalji mi broj na pm od tog lika a selene sam uradio u firmi gdje radim ljudi cuda prave skoro da nema stvari da se nemoze napraviti ova dva komada sam platio 10 km mada i to nisam morao nego eto na kafu daotrizex je napisao(la):Imam ti ja u Tuzli jednog odlicnog za ravnanje felgi, meni odradio varenje jednom, jos mi i ispolirao felgu, nisam mogao naci gdje je bila udarena....a gdje uradi ove selene boga ti, i koliko love? Moze i na PM
ma jest to je brat dole dolazio u osiguranje nisam skinuo srenji lonac samo katalizator kao i obicno na svakoj hondi koju sam imao do sada e kada budes imao vremena zvrkni da odemo na kafuAditas je napisao(la):Boga mi dobro ti honda prede esmire... neki dan kad smo se ono vidjeli, prisao sam do brata tvog da pitam jesi li vadio srednji lonac... pozz
neznam neki mi je bio za repom al nije uspio da povuce hahaha zao mi je tih ljudi al sta ces kada sam skrecao u svoju ulicu stao je i gledao 2-3 sec i ode ahahhaalmir_gr je napisao(la):Kakvo je ganjanje veceras sa nekom tricom uz kozaru hehehe????
nermin suljagic je napisao(la):NICE Honda,puno srece u daljnim radovima,samo naprijed....
najvjerovatinije ce i da idu u crnu mat sa nekom zlatnom perlom jos cu da kombinujem pa sta ispanejenny je napisao(la):stvarno ti je lijepa hondica, sviđa mi se kombinacija boja na njoj, pa zato moj prijedlog u vezi felgi je crna - mat definitivno, mislim da di crne felge na njoj bile ono nešto što joj je trebalo...