Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ma et, konto stavit ih na prodaju pa reko lakse ce se ovako prodat, nego u pinku, al et, mozda sam se zajebo, jer sad nemam para da ih prodajem i ganjam neke bolje. A opet, ne bi se bas pink slagao sa barberijem na haubi nikako, zlatna mozda i bi, al aj, lako se ba prefarba
slike interijera kad ga sklopim u cjelosti, ostalo je jos nedovrsenih stvari
fala momci, fala, jebje Troza, go hard or go home, dobra stara.
Za Osijek cu jos da je ubijem nazad, moram se nakanit i jedan dan da odvrnem cambere u minus i onda ona zadnja dva tri navoja iskoristim, bice bas bas, jos samo skupit 5 stoja do Osijeka, jer mi 10 dana prije istice registracija, a i kazni sam u prva dva dana vozanja skupio preko 100 km
jbg nije bilo drugog nacina, a zurilo se s montazom, na gewindama nema one kuke sto drzi crijeva pa smo morali vezicom rijesit, vezica je iz raja izasla
jbg nije bilo drugog nacina, a zurilo se s montazom, na gewindama nema one kuke sto drzi crijeva pa smo morali vezicom rijesit, vezica je iz raja izasla