Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
brate ovaj lip je na autu od kad samm ga i kupio samo ga mozda nisi primjecivao sto mi je veoma cudno za tebe!?...
U planu je onaj spoon-ov dublji malo i siri nekako mi je bas dobar i bas dobro stoji na autu
mjenjac spremljen za lakiranje provucena instalacija ispod instrument table sad sledi produzivanje svih dzekova koji su mi potrebni..akumulator ce da bude u gepeku pa pravim duzi + i danas bi trebao motorni biti ofarban i feluge al vidjecu neko je vrijeme lose pa mozda prolongiram za sutra ili prekosutra da se to moze fino osusiti..
Hvala puno momcadio bice tu jos doosta radova al samo polako.....evo juce lakiran mjenjac(boja visokotemparaturna crna) ona je u stvari tamno tamno siva sto me bas izbilo kad sam vidio kad se osusio mjenjac ali dobro dobro je i tako bitno da je sad sve fino lakirano,takodje blok i glava spremljeni kao mjenjac i lakirani takodje visokotemparaturni crni,fino je na kraju zajedno to ispalo...
Kupljena nova korpa i lamela posto je stara zavrsila svoj radni vijek (ubio je BILI) pa sledi montiranje zamajca olaksanog i korpe vjerovatno danas ako ne onda iza vikenda jer ide Uskrs pa ce biti pauza sa radovima....evo par slikica kako je to ispalo..