Oggy je napisao(la):ja se skinuo sa fejsa ima vec 5 mjeseci...nit sam se vise kad vratio, nit sam pozalio, nit mi ista fali...ako nisam dobio, nisam ni izgubio![]()
moj co'ek
Oggy je napisao(la):ja se skinuo sa fejsa ima vec 5 mjeseci...nit sam se vise kad vratio, nit sam pozalio, nit mi ista fali...ako nisam dobio, nisam ni izgubio![]()
sub3r je napisao(la):Oggy je napisao(la):ja se skinuo sa fejsa ima vec 5 mjeseci...nit sam se vise kad vratio, nit sam pozalio, nit mi ista fali...ako nisam dobio, nisam ni izgubio![]()
moj co'ek![]()
GOLF TZ je napisao(la):laki_grcica je napisao(la):ovaj fejsbuk majke mi mozes saznat sve o covjeku,nedo bog da pocnu hakovat chatove...privatnost je nula ,zacas mozes saznat sta ko voli,skim se druzi ,skim je u vezi,gde zivi,sta vozi...
al et opet ga svi imamo![]()
potpis
kakav Zuckerberg, napravila ga CIA jer je najbolji izvor informacija o jednom covjeku... teorija zavjere u koju ja vjerujem... :icon_smile::icon_smile:
Hidraulic je napisao(la):Čitao sam ovo, a i od juče je akutelan neki tip virusa, samo ti prijatelji koji su to pokupili šalju "hahha Foto link". Ti udjes i krene download.![]()
laki_grcica je napisao(la):zendom - to je lazna informacija
golf tz - da da dami smo danas materi mi tacno debili ,mozes o svakoj curi saznat sta oces u sekundi ,dopisivat se sa njom ma sve...
ne znam kako su oni pre muvali snaše,nit telefona,nicega...
imam jednog druga ,izadjemo u grad,vidi dobru curu,prvo pitanje koje postavi je "imas je na fejsu,posalji mi je "![]()
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Ma ima taj fb i nekih dobrih stvari, ali sto jest jest, svijet je obolio, pretjerao, pa pametni statusi kad pocnu, ko da su brdo knjiga procitali, onda one "fine" kad pocnu o postenju, ma svasta ima. . . .
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Ma ima taj fb i nekih dobrih stvari, ali sto jest jest, svijet je obolio, pretjerao, pa pametni statusi kad pocnu, ko da su brdo knjiga procitali, onda one "fine" kad pocnu o postenju, ma svasta ima. . . .
SašaCRX je napisao(la):j e bo vas Zuckerberg, ja stavio novu izduvnu :lol:
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Aj sve to, ali onda pocinje, profil prvi, profil drugi, privatno, familija, piii materiiina, mamicu im finu, vise ki*e strpale u usta vec ja ljeba, a bave se postenjem! I 50000000000 prijatelja, a je*o mi pas mater ako zna 100 njih! Baksuzluk pa et! Ima normalno svijeta kulturnog pa ajd da kazem ok, pordica, komunikacija sa roodbinom, to je ok! Ali one sto se izfotosopiraju pa im lice ko bebina guza, a uzivo kad ih vidis, smuci ti se zivot!