Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Sinoc sam uzeo i komplet nosac pumpe, a na kraju sam uzeo i celu pumpu posto ona koju sam neki dan uzeo ide na PK kais, a ova na klinasti kako meni i treba, a covek mi je maltene poklonio posto nije siguran da li je 100% ispravna, malo je zamascena, a inace servo je na autu radio kada je dovezen. Kako god, nece da se baci
Evo cisto poredjenja radi, zadnje H&R opruge koje stavljam sutra i fabricke GSI opruge
Sinoc uzeo auto od majstora ali mi nije zamenio zadnje opruge i amortizere posto je na jednom amortizeru ostecen navoj, pa cu morati da narezem novi
Evo slikao sam jutros auto, da se vidi kako su legle prednje opruge i amortizeri, nije nesto mnogo nizi, recimo 1-2cm sto mi i odgovara, ali je zato tvrdji pet puta
Danas sam ostavio auto kod elektricara da sredi komplet instalaciju sa osiguracima, ubaci ksenone i jos neke sitnice tipa pregorele sijalice, grejac zadnjeg stakla, el. retrovizori koji ne rade od prvog dana...
Danas kao bilmez po ovom vremenu, isao sam da rezem navoje na amortizere i da montiram opruge , stvarno sam krele ))
Auto je legao taman koliko sam hteo i za divno cudo ne cese rubove posto je tvrdji 5 puta, mada sam samo ja bio u kolima
Juce je sredjena kompet struja, sve sitnice koje su smarale, a ostaje jos da se ubace ksenoni, majstor nije stigao pa ce to naredne sedmice biti zavrseno kao i servo uredjaj.
Evo slika, jedva sam uspeo da ih napravim po ovom kijametu od vremena.