Da razbijemo neke dileme
Xenon , ako hoćeš cijena je od 200 do 250km sa canbusom (obavezno) boja po meni 5000k ili 6000k preko je selo... po meni je opet selo xenon bez leće ako hoćeš leću imaš nekoliko opcija orginal far od helle isti kao na gtiu samo ti ide ovaj gore h7 xenon kit je 600km plus 200 do 250 km xenoni pa se sračunaj, najskuplja varijanta je da kupiš polovne orginal ispod 1000km ne traži, novi u nipexu su oko 2000km. Ako hoćeš i auto nivelaciju snopa onda ta priča ode još skuplje.
Po meni nema ljepšeg fara od orginal gtia, i xenona 5000k na njima, sve ostalo je ..... paz kod koga ugrađuješ, ako se ne obrati na par caka pripremi se za dodatne investicije kao što je motorrić brisača(bolja opcija) ili procesor...
Rezime ako hoćeš da budžiš min je 250km malo bolja opcija 800km i najbolja opcija orignal polovnis a d2s bixenon 1000km, to ti je minimum minima
ispod ne traži
Spuštanje auta, neznam o kojem grijaču pričaš ali daleko si ti od tog grijača prije toga ima da ti stradaju lipovi, plastika od kartera pa tek taj grijač, sa oprugama si ti daleko od toga miljama.....
Zvučnici naprijed su ti trosistemci neznam napamet, pozadi provjeri da li imaš zvučnike? ne otovre od zvučnika :d i da li imaš razvedenu instalciju, ako si mislio da radiš kakva upgrade dovoljno ti je naprijed da promijeniš...
Et toliko pisssssss