Član
Drugovi,hoce rodjo sebi da kupi golfa dvojku sa automatskim
mjenjacem,zanima me kakvi su,kvare li se itd...
mjenjacem,zanima me kakvi su,kvare li se itd...
tibor987 je napisao(la):Mani se belaja i uzmi manuelni...nisam zagovornig za automatike na klasi malih auta, nepotrebno opterecivanje, porast potrosnje i pitanje koliko ima uopce rahodovanih automatika u slucaju da ti treba zamjenski dio...osobno, ja nisam u zivotu jos vidio golfa automatika, eto koliko su popularni...
allroad je napisao(la):ma vozo sam se ja u golf 2 automatik imala jedna zena ovde pa cesto se vozio sa njom... ma stari automatici su spori i puno vise trose ne valja to... manual nek uzme
allroad je napisao(la):ma vozo sam se ja u golf 2 automatik imala jedna zena ovde pa cesto se vozio sa njom... ma stari automatici su spori i puno vise trose ne valja to... manual nek uzme
Faya_M5 je napisao(la):ja sam se vozio u Peugeotu 405 automatic, i nije uopste bio spor...dobar je bio, i relativno brz kickdown je imao, s obzirom na godine...
Trozic je napisao(la):Faya_M5 je napisao(la):ja sam se vozio u Peugeotu 405 automatic, i nije uopste bio spor...dobar je bio, i relativno brz kickdown je imao, s obzirom na godine...
umene se kick down pali na po gasa a kad je gas do kraja još se više pojača