badboy Član 12.08.2011 #166 RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) neki dan sam te vidio u pd , kod jereze na onoj raskrsnici ... premocan golf.. al posto se neznamo , ofirno mi bilo da ti sviram ili blicam jbg
RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) neki dan sam te vidio u pd , kod jereze na onoj raskrsnici ... premocan golf.. al posto se neznamo , ofirno mi bilo da ti sviram ili blicam jbg
saleee Član 06.09.2011 #167 RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) Evo jedan mali upad Wheels setup: 13" 6J ET13 175/50/R13
sandy_mo Član 06.09.2011 #168 RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) Da su origigi branici ovo bi bio sex, ali ovako odudaraju felge dosta, nisu za njega vise. Al inace sa onim je nelos autic, svaka cast
RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) Da su origigi branici ovo bi bio sex, ali ovako odudaraju felge dosta, nisu za njega vise. Al inace sa onim je nelos autic, svaka cast
dellas Član 06.09.2011 #169 RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) Znao sam da ce biti nesto od ovog golfa na kraju, napredak ogroman!
RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) Znao sam da ce biti nesto od ovog golfa na kraju, napredak ogroman!
Davor_ Član 06.09.2011 #170 RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) Dobro rece sandro, ne idu ove felne na njega
ArminM Član 06.09.2011 #171 RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) bilo kako bilo mocno izgleda svegami, meni se dopada
funky Član 06.09.2011 #172 RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) joj da hoce zagrljiti da mu pukne ovaj branik, pa da postavi orginalni 213011 puta bi bio ljepsi
RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) joj da hoce zagrljiti da mu pukne ovaj branik, pa da postavi orginalni 213011 puta bi bio ljepsi
trizex Član 06.09.2011 #173 RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) extra, bas je osvjezavajuce vidjeti lijepog golfa a da nije "džrman stajl", svi na isti kalup
RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) extra, bas je osvjezavajuce vidjeti lijepog golfa a da nije "džrman stajl", svi na isti kalup
Oggy Početnik 06.09.2011 #175 RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) Potpis, Triza...samo felgice neke "agresivnije", ove su mrtvi old school... boja je odlicna
RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) Potpis, Triza...samo felgice neke "agresivnije", ove su mrtvi old school... boja je odlicna
S Sarajlic Početnik 06.09.2011 #176 RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) :icon_eek: So fu*k'n low :icon_biggrin:
dario20 Član 06.09.2011 #177 RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) trizex je napisao(la): extra, bas je osvjezavajuce vidjeti lijepog golfa a da nije "džrman stajl", svi na isti kalup Kliknite za proširenje...
RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) trizex je napisao(la): extra, bas je osvjezavajuce vidjeti lijepog golfa a da nije "džrman stajl", svi na isti kalup Kliknite za proširenje...
GOLF TZ Član 06.09.2011 #178 RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) fino fino... lijep je i extreme samo kad neko zna da ga slozi po meni trebaju jos neki pragovi da se uklope sa karambolkama i druge felgice... PS: fine one rore (r32) style :icon_smile:
RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) fino fino... lijep je i extreme samo kad neko zna da ga slozi po meni trebaju jos neki pragovi da se uklope sa karambolkama i druge felgice... PS: fine one rore (r32) style :icon_smile:
hard2beat Član 06.09.2011 #179 RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) predobar je majke mi koje je on godiste ???
wagenman Član 21.09.2011 #180 RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) Možda samo malo veće felne, mislim da bi onda izgledao još OPASNIJE Dobar posao si odradio, baš mi se sviđa
RE: Golf mk2 PunisheR (od prijatelja) Možda samo malo veće felne, mislim da bi onda izgledao još OPASNIJE Dobar posao si odradio, baš mi se sviđa