Chuza je napisao(la):Odlican interijer,samo pitanje gdje sta kako si prebacio ono cudo za ventilaciju da ti ovdje upadne display
ArminM je napisao(la):Chuza je napisao(la):Odlican interijer,samo pitanje gdje sta kako si prebacio ono cudo za ventilaciju da ti ovdje upadne display
vrati se unazad u temu i vidjet ces da ovaj auto nema klasicnu ventilaciju, nego climatronic, i on se nalazi dole u votex konzoli
dino sa plavom dvicom takodje ovdje ima display, i vjeruj da sam se i ja pitao gdje mu je konzola ventilacije
sklopljen brate ...ja jedem kobasice....:lol::lol::lol:pukim48 je napisao(la):svaka cast brate...sada kad si ga napokon sklopio red bi bio da dodjes kod mene i mojih iz kluba na rostilj
eh nemoj tako ima jos dobrih:icon_biggrin::icon_biggrin:ma sat je u planu da se radi to su sad manje-vise sitnicedellas je napisao(la):Evo da ne budem skroman sa komentarom, kad se sve sagleda najbolja dvojka u Srbiji Meni se samo dve stvari ne svidjaju, auspuh i osvetljenje instrument table, msm to su mizerne sitnice kakav je auto, zlo!
pa stara ventilacija je izbacena ugradjen je climatronic od pasata,pa je displej smesten u votex kao sto rece ArminM...Chuza je napisao(la):Odlican interijer,samo pitanje gdje sta kako si prebacio ono cudo za ventilaciju da ti ovdje upadne display
Madison je napisao(la):Moj predlog samo da skines folije sa stakala, i pun gas!
hvala kolega:icon_smile::icon_smile:folcikagti je napisao(la):RESPECT Icon_cool skidam ti kapu, apsolutno sve je vrhunski od izgleda tehnike opreme pa na dalje :lol:
odo s mojim u garazu:123: