Stim da nemam ni jednog lonca jeste bucan ali ne unutra puno jer kako sam sve namontirao unutra smanjila se buka dosta dosta .... Ali generalno bucan je poprilicno ...dobar odlican, ekstra radovi! kako se ponasa motor u golfu, jesi zadovoljan, jel bucan mnogo? poz
Moj drug je nedavno kompletan sa mjenjacom i instalacijom iz passata afn prodao za 1100 bez papira... Jbga trazeni su ti motori...ma da imaju oanj neki čekićav zvuk ali sta je tu je! i sam planiram taj motor strpati u svog golfa, mada sve teze se dolazi do njih da lice na motore!
sretno dalje!
Mah iznerviralo me ono sto su ukrali tablu ovako ce da bude dobro vidjet ces. Javit cu ti se da pijemo kafu obavezno... A sjedista cu presvuc ponovo hehehehCovjece, jesi ti ziv
Sta je sad sa ovom plavom tablom, zar nije trebala ici smedja da se ukomponuje sa sjedistima ?
Polahko vidjet ces dok sjedista odradim i dve pa cemo polemisat heheh meni se nije svidjalo ali svaki dan sve vise mi se svidja kad odradim sjedista i sve jer rijetko ko se opredjeljuje na plavo... Pa malo neka odudara od drugihSve je super i prava kultura, samo mi nece nikako u glavu ova plava tabla i tapacirunzi nez zasto ali jednostavno bode u oci brate.
Dosta ljepse je bilo sa onim braon stvarima