Član
sta si skonto za turbo i dizne???
Javi mi se na pp pa cu ti napisati sta kako koliko ono sto mi je u planu jbgasta si skonto za turbo i dizne???
idu dizne od golfa 4 290-300 bara ove su sada 190 bara ide turbina od 2.5 110 kw i mapa uradio sam full protok auspuh od turba do nazad samo cijev fi65 ic je montiran samo senle turbo mi trebaju i onda je i to spremno ali to sve ide u toku ljeta sada treba auto sastaviti i onda to raditi sve kad ga okolo dovedem u stanje kakvo zelim onda se bacam na radove oko motora hehheeto znaci jos malo i to je to.... super
ako cs ici na dizne od 2.5 turbo od 30 , ide idee ,al previse dimi , jos golf bijel furaj ga malo ovako kakav je sta mu fali
Imas ga u svim prodavnicama mebl stofa... Ljepilo ovo sto sam ja radio dvije boce po 500 ml jedna boca ti je 20 km u obiu Bison ljepilo najbolje za ovo najkvalitetnije...Ja sinoc nisam sve zavrsio zafalilo mi ljepila jos pa cu veceras dovrsitiSvaka cast drug,sretno u nastavku,pomno pratim projekt ako nije tajna gdje si uzimao platno ?
Radim radim ba nisam slikao radio sam jos oko izolacije zavrsio oko letve i pedala nije bilo dobrseno pa ganjao rupe po pregradnom limu da pozacepljam ostalo je jos malo Ne sjedim i ne dangubim hehehhetamam hocu da te ruzim ja presao 5000km kako smo se vidjeli a da nisi nista uradio dobro je ovo ispalo, svidja mi se