OggyBoy je napisao(la):Nemojte starog spominjati više u ovoj temi, nema potrebe. Bilo pa prošlo, momak se opametio, sam shvatio kako ne treba i sad, nadam se, kreće u pravom smjeru. Samo naprijed, vrati ga u stock stanje kao da je iz fabrike izašao i vidjećeš kako je cool! Kasnije će ti naići šta mu stoji, a šta ne. Imao si jedan project kako ne treba, mislim da je dovoljno da uvidiš greške koje si napravio.![]()
G2_1.6B je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Nemojte starog spominjati više u ovoj temi, nema potrebe. Bilo pa prošlo, momak se opametio, sam shvatio kako ne treba i sad, nadam se, kreće u pravom smjeru. Samo naprijed, vrati ga u stock stanje kao da je iz fabrike izašao i vidjećeš kako je cool! Kasnije će ti naići šta mu stoji, a šta ne. Imao si jedan project kako ne treba, mislim da je dovoljno da uvidiš greške koje si napravio.![]()
Eeehh...buraaz bjeli je ispao extra mozda malo previse plastike ali bar nista ne visi i nije otisao na cuning....samo malo obrve pop. i to je to!!Prema tom' nemoj se glupp.