Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
auto nisam ja radio vec je kupljen ovako...
po kompletno uradzen mislim na farbanje i varenje..
u planu su stavljanje felgi normalni,i celicni branici,a dalj cemo vidit
jeste se odma svi nasli da popljujete
da je neko vazan upitanju svi bi mu cmar polizali bez obzira kakav je auto...
mozda je momak kupio takav auto pa hoce srediti normalno
jeste se odma svi nasli da popljujete
da je neko vazan upitanju svi bi mu cmar polizali bez obzira kakav je auto...
mozda je momak kupio takav auto pa hoce srediti normalno
prvo ga dovedi u ovo stanje http://motoburg.com/images/volkswagen-golf-mk1-02.jpg .
tu si vec pola puta zavrsio, onda podebljaj novcanik i tu smo svi da ti pomognemo u daljnjem smjeru i odabiru.
ajd sta pljujete toliko, evo recu i ja golf je ruzan, nema sta, nemojte covjeka ismijavati, poslusaj me drug, skini te grozne retrovizore, branike, bad look.. i on je vec kulturan, pa laganini kako si zamislio.. i bice to dobro, bitno je da je dobrno povaren i ispravan, a ostalo laganini.. ako sta bude trebalo od djelova, imam ja svasta za keca...
Svi imaju pravo na svoje misljenje, a BHT je zato tu. Da podjelimo misljenja, savjete itd. Meni je Golf trenutno katastrofa. Ali uz par preinaka biti ce on za " stat' i gledat' ". Skini haubu i retrovizore i stavi orginalne, skini te duboke branike i stavi original metalne branike. I one naljepnice sa strane isto skini