corrado je napisao(la):hvala na odgovoru, bar zbog dijela o kvarovima, iako mi potrošnja ne pomaže puno, crveno I, injection, ubrizgavanje drukčije jel? (ili jednostavno ubrizgava više) dakle potrošnja drukčija od ova 2 motora, btw nadam se da ovo zadnje nije iz iskustva
![]()
prosjecna potrosnja kod obicnog TDI-a 90ks ne smije prec 6L ak se fino vozi ne znam kako je tebi trosio toliko mozda je motor pokvaren. moj stari ima Polo Variant karavan 98god 1.9TDI 90ks i trosi na otvorenom kad se fino vozi 5L golf je malo tezi i moze uzimat 6 a vise ne bi smioZAMMBO je napisao(la):mora ti brate trositi 8,9 litara kazem ti da ta auta imaju dosta snage i vucu dosta goriva samim tim...nemoze jare i pare sa klimom ce 90ks izaci i na devet,moze trositi sedam litara kad ga najlaganije vozis haman na leru i to bez klime,klima vuce 30% potrosnje, brate buba trosi 13 litara i to bez klime nista ja samo realno govorim ,brate nisu ti ovo motori iz devedesetih godina sa 50 konja, a neznam sto raja toliko gleda potrosnju pa brate ti kad si kokuz trosi svaki, kad imas para boli te...