Član
Moglo je se zakljuciti da je mislio prvi u bosni ali eto...
Fin golf neka te posluzi dugo...
Nekako mi je logično ali eto nismo svi isti hvala drugMoglo je se zakljuciti da je mislio prvi u bosni ali eto...
ma bile su crne ali sad skidam tu boju polako pa ću da ih farbam ponovo,najvjerovatnije krakove ću u svijetlo zelenu a okolo crnu,i retrovizore ću svijetlo zelene ofarbat ili ću u narandžastu boju,dvoumim se između te dvije boje ma polako ja to radim,hoću da bude sve kako treba ako ima ko dobrovoljno da dođe da mi pravi društvo,dosadno mi sam raditpaa sta je sad ovo jesu ih ofarbao opet u crno ili ovaj dio okolo...najbolje su sive samo lagano da ispadnu sto bolje..
Ma siva i crna su mi preko glave gdje god pogledaš il su crne felge il sive jbg hoću drugačije da budu..aa vidjet ću kako će izgledat sa narandžastom ili zelenom ako mi se ne svidi ponovo ih radim ovako nešto mi se sviđa,ali jbg kad mi se i zelena boja sviđaMislim da je najbolje u neku finu nijansu sive jer ove drečave boje su po meni promašaj.Ali ti radi kako ti misliš
Kod svih su sive il crne,nema druge boje jbgC) jednobojne sive
jesam ti nama rekao neku sivu boju,felga je malena i samo ces je unistiti tim bojama..a ovako bio bi makar kulturan...treba ti bar neka 17 sa falcom da radis neke boje i naravno spustanje a ne ovako bit ce ko cirkus...probaj eto pa sam zakljuci a kao sto vidim svi odgovori su C.Ma aj vidjet ćemo kako će ispast,ne bude li lijepo ponovo ih farbam i et