Golf III TDI TROUBLE_MAKER

Golf III TDI TROUBLE_MAKER

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol::lol::lol: Hehe...Greska!!!
Ma neznam ti ja oko auta,samo neke osnovne stvari (zamijeniti sijalicu,nasuti gorivo)!!!:lol::lol::lol:
..ali sto se tice voznje,to je druga prica!:cool:

OggyBoy je napisao(la):
Pa tu ste negdje:cool:
Ne pobjedjuje motor, nego vozac:D

ma necemo sad cije je auto jace, zezam se malo al jesam vec dero trice TDI, a sto se tice mog auta to najbolje znaju u Zivinicama sto dane provode na pisti :cool::cool::cool::cool::cool:

Član
Ma sprdnje nikad dosta.:cool:
Der'o sam i ja BMW 120d sa sluzbenim golfom ll, 1.8! Jes' da je brzi, al' koci na semaforu!:D

Član
Nikad nisam probao 402, a ove godine planiram. Samo, ne znam, da se ne obrukam sa mojim, ne znam koliko mu treba za 402. Ajmo u OFF, da ne spamamo covjeku po temi. Meni dosadno, ispijam piva k'o na takmicenju, a vi jedini pametni veceras i raspolozeni za zezu!

Član
Meni 4.-ta kutija cigara i ne znam koje po redu danas! Uzdravlje, zivjeti se moze i na aparatima, rece jedan pametan covjek! Ajmo u OFF, da ti ne napijamo temu dzaba.
:dojke:

GreenDevil je napisao(la):
ma odavno je Golfic na celicarama samo gazdi mrsko slikavat :lol::lol::lol::lol:

E vala imas pravo...nema mi nista mrze,nego prebacivati slike,pa postavljati,pa opisivati!Na face-u,mi slike stoje po 5 mjeseci...nista ne mijenjam!Ovdje sam malo azurniji...kasnim "samo" 4 mjeseca!Cim zima...odma idu gume-ali se malo ranije skinu-radi felgi!:lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.