uco_opc je napisao(la):Sine jesi ti upalio ,,,,ja sam danas svoja sastavio upalito radi ko satic ,,,,a srce ko (...........................) gradska dz*****
rale_cazin je napisao(la):sandy_mo je napisao(la):Brz si, svaka cast napokon je Golf kompletan
ma kako kompletan ima tu jos posla, moram jos iskupiti digitalnu klimu i tempomat i to je to sto se tice opreme vise ne postoji a sto se tice ovih radova, kao sto sam planirao rolbar sipke unutra i moram ga lakirat u neku bolju crvenu boju kompletnog i onda je to to
namikbh je napisao(la):rale_cazin je napisao(la):sandy_mo je napisao(la):Brz si, svaka cast napokon je Golf kompletan
ma kako kompletan ima tu jos posla, moram jos iskupiti digitalnu klimu i tempomat i to je to sto se tice opreme vise ne postoji a sto se tice ovih radova, kao sto sam planirao rolbar sipke unutra i moram ga lakirat u neku bolju crvenu boju kompletnog i onda je to to
imas je ovdje: http://www.pik.ba/artikal/2220609/klima-digitalna-za-golf-3/
Franki je napisao(la):Kod mene je ona obična klima i neces se zajebat ako i nju uzmes jedino ako sad ganjas neki full
Stvarno ekstra hladi i brzo pocne hladit
trizex je napisao(la):Franki je napisao(la):Kod mene je ona obična klima i neces se zajebat ako i nju uzmes jedino ako sad ganjas neki full
Pa ista stvar potpuno, samo ovdje imas automatsko podesenje spram rucnog.....
muza je napisao(la):trizex je napisao(la):Franki je napisao(la):Kod mene je ona obična klima i neces se zajebat ako i nju uzmes jedino ako sad ganjas neki full
Pa ista stvar potpuno, samo ovdje imas automatsko podesenje spram rucnog.....
nije baš tako jednostavno ,ima razlike dosta .....ali neka to objasni netko stručniji od mene