RS TURBO je napisao(la):Dobar golf vidio sam ga po Bihacu haj prodaj celjusti :lol::lol::lol:
GolFanatiCars je napisao(la):al sii lud brate zar je moralo bit sve iz 1997 :icon_biggrin:
de mi reci koji je ovo ljuc viljuskasti meni je to ko strano tijelo iz seta jer ga ja nemam a i nisam nikad vidio u takvom setu
colour concept su imali crne tapacirung plastike samo sto ih slabo ima svakako a da ne pricamo o rashodovanom stanju
premocno ce bit kad uradis to
pozz i nemoj shvatit komentar uvredom
rale_cazin je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):al sii lud brate zar je moralo bit sve iz 1997 :icon_biggrin:
de mi reci koji je ovo ljuc viljuskasti meni je to ko strano tijelo iz seta jer ga ja nemam a i nisam nikad vidio u takvom setu
colour concept su imali crne tapacirung plastike samo sto ih slabo ima svakako a da ne pricamo o rashodovanom stanju
premocno ce bit kad uradis to
pozz i nemoj shvatit komentar uvredom
Vecinu sam imao vec uz auto, a ako mislimo na isto to je za skidanje maglenke i blende
ma kakva ljutnja, pozz
Audi90RS je napisao(la):drug lijep golf samo nije jasno kako se ti vozas u njemu po ovakvim nasim dobrim cestama eheh ljujal??? a ti je ko daska u krivinama mocnoo
rale_cazin je napisao(la):Imam ja servisnu knjigu i uputstvo i tu imas sve do zadnjeg serafa objasnjeno za sta je sta.
Audi90RS je napisao(la):drug lijep golf samo nije jasno kako se ti vozas u njemu po ovakvim nasim dobrim cestama eheh ljujal??? a ti je ko daska u krivinama mocnoo