ArminM je napisao(la):ko nadje manu svaka mu cast, odlican auto, i dobro kazes, bas se primjeti kako mu nazad nesto fali. Kad se stavi rep bit ce to odlicno
adi187 je napisao(la):A detalji su cudo Svaka cas ovo bas daje jos neku posebnu car
Posebo ovo na pragu je cool ispalo :icon_smile:
Nego jesil mislio mijenjat i ove zadnje stopove, znam da hoces da je sto vise orginalo al kad su vec i farovi i maglenke mijenjene mogo bi i njih zamijenit sa nekim modernim novije nekako izgleda a ima dosta modela u ponudi sto dosta lice orginalnim ne odskacu toliko da orkinalnog izgleda pa bas kulturno igleda i ne bude chunerski
Kralja1992 je napisao(la):ehh na autu mi se posebno sviđaaaa sveee!!!
stvarno svaka cast,auto se radi sa stilom...jednostavno imas ukusa i to je to..
neznam sta bi napisao vise,mislim da sam dovoljno rekao
naravno puno srece u budućnosti sa pilom
rale_cazin je napisao(la):Kralja1992 je napisao(la):ehh na autu mi se posebno sviđaaaa sveee!!!
Hvala kolega
rale_cazin je napisao(la):rale_cazin je napisao(la):Kralja1992 je napisao(la):ehh na autu mi se posebno sviđaaaa sveee!!!
Hvala kolega
karlovac uskoro aBd my bro
dadao_style je napisao(la):svaka cast za sve al imam jednu malu zamjerku naljepnice gti sto si radio po lajasnama mi izgledaju prejeftino i nije to to imas edition lajsni gti oznakama na svakom koraku bar je to lako nac eno onaj momak sto si kod njege znak trazio kad sam ti br davo imas u njega vr6 i dvije gti trice u dijelovima pa vidi i za lajsne to je samo moj prijedlog jer kad je sve orginal zasto nebi bile i lajsne pozz sretno dalje