RE: Golf II GTI 8v digifant - nesto novo - staro
IGY je napisao(la):
hvala
posto mi se garaza bila zatvorila odavno nisam nista stavljao da malo obnovim garage
ehhh svega je bilo od lude potrosnje, ganjanja lopova po parkingu, obijanja, udranja auta itd itd hehehehehehe
ev da pocnem negdje na ljeto smo se malo zezali pa stavljali 17-ske na golfera pa je izgledao ovako
:icon_smile:
pa nedugo ot toka mi je auto uzimalo iz djepa malo je reci kolko ali rijesilo se to ubrzo nako sto mi je ispraznio djep i nisam promasio ni jednu pumpu :lol::lol:.......poslije toga misleci da ce mi auto biti sigurno kod starog na poslu na njihovom parkingu dok sam ja na njegovom autu nesto popravljao (mislim majstor neki polovan
) mog udari ni manje ni vise kamion s prikolicom :icon_eek: jbg nije me vidio cucno malo :icon_biggrin: na oko nista strasno ali ima izvalacenja povuko sa svih strana :icon_mad:
te se ja i moj drug (nick elektricar) dosjetimo da povadio sve iz auta i malo da ga zastitimo i krenulo se u akciju
pa haj kad vec digao sve mogao sam i provjeriti kakav je pod i na par mjesta smo morali variti nista strasno....
"kad smo vec sve digli haj da instrumentalku skinemo" kaze moj jaranika.... te se bacimo i na to podrucije skinemo i to bilo je viska malo dijelo par sarafa i tako to ali jbg od viska glava ne boli :lol:........
finalne slike nemam ali uradjeno je sve zastita odozdo i odozgo i neki home made dampiranje :lol::lol::lol::lol: tako da je spreman za zime bar ove.... aBd na proljece ide iskuckavanje i farbanje koplet auta kranje je vrijeme.
i daaaa ide umjesto analogije digitalna tabla koja je kupljena davno ali nikad postavljena sve ce se poslikati :icon_biggrin:
par slikica
do tad pozzzzzz