zlajaaa je napisao(la):meni se sad ovakav ubio sam zaa oldschool-a! značii fine falcare i u pod ga zakucaj i kakvu duplu remus roru extra je
dadao_style je napisao(la):skini ovu staru crvenu sa karambolke koja ja ispucala i izvuci drugu bojom bar je to lako glupo je mjenjat karambolku radi crte
ZELA GTI je napisao(la):Odakle digifant u staroj liniji dvice?Nije loša,prava old schoolVidim da ti fali spojler na zadnjim vratima,njega nabavi,skini sve plastične dijelove,pređi plastik prajmerom,prelakiraj...I skini te presvlake siceva.Katastrofa su:icon_smile:Sve ostalo super:lol::lol:
ZELA GTI je napisao(la):ajme majko siceva!nek stoje presvlake,života ti:lol::lol:
stefan je napisao(la):extra golfac ima potencijala, samo mi se nesvidja sto si ofarbao zadnji i prednji vezni lim u crno i sa strana do lajsni takodje u crno, ostalo super a presvlake su bas dobre
AmmaR84 je napisao(la):stefan je napisao(la):extra golfac ima potencijala, samo mi se nesvidja sto si ofarbao zadnji i prednji vezni lim u crno i sa strana do lajsni takodje u crno, ostalo super a presvlake su bas dobre
eto vidis ZELA neko me se i sicevi svidjaju :lol::lol::lol: a ovo crno je zastita jbg nemre biti sve klasika hehehehe u svakom slucaju HVALA