Nije covjek mislio na lokaciju.. Opcenito senzori treba da su ili u ravni sa karambolkom, ili da su izboceni naprijed.. Samo su kod tebe uvuceni u karambolku. Mislim da je tibor mislio na to, a mislim i da bi trebao malo procitati ono uputstvo, negdje si zajebaoJa ih namontirao,uredu je zasad,mada mozda sam ih mogao jos malo kraju branika pribliziti....
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Kako mislis uvuceni u karambolkuNije covjek mislio na lokaciju.. Opcenito senzori treba da su ili u ravni sa karambolkom, ili da su izboceni naprijed.. Samo su kod tebe uvuceni u karambolku. Mislim da je tibor mislio na to, a mislim i da bi trebao malo procitati ono uputstvo, negdje si zajebao
Kontam to,i ja samo kazem moze i ovako,a danas kad sam se vozao ispred mene ide karavan passat b6 bež boje,a na njemu ovakvi crni senzori isto na karambolci kao u mene...ovo je jedno iskustvo,sad kad ostali budu htjeli da ugradju na golfa 4 karavana da znaju kako mogu.....Opet ti ne kontaš.
Nema veze što nemaš lip, ima bruku auta na kojima senzori dođu direktno u braniku, pa izgleda kulturno.
To što si ti tako postavio i što može, ne znači i da tako treba da se postave
Kod passata su senzori, kao sto ti kazes "na karambolci", a kod tebe je bukvalno u karambolci...Kontam to,i ja samo kazem moze i ovako,a danas kad sam se vozao ispred mene ide karavan passat b6 bež boje,a na njemu ovakvi crni senzori isto na karambolci kao u mene...ovo je jedno iskustvo,sad kad ostali budu htjeli da ugradju na golfa 4 karavana da znaju kako mogu.....
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Kad sam je kupovao bila je na 17,ali sam je vratio na 15-ke,jedino mozda uzmem 15-ke specijal,ali vidjecuLjiep Golfa samo mu stavi neke lijepe felge,lajsne u boju auta i napravi npr da nema onaj urez za tablicu i felge nemoj ispod 17" i koji cm spustis i prava masina