Haha mocan,ali najjace ja skinuo ovu sa auta i uporedjujem sa ovom novom znaci sve identicno,kontam jbg dzaba sam uzimao,kad na kraju sidje sa dizalice izvezem ga,vidim ima razlike,ali ovo mi je treci set opruga,napokon potrefioSpusti rucnu pa ces vidjeti da ipak nema razlike hahah
Zasto si stavio 15-ke msm dobro za zimu ali po ljetu 17 pravo dobro leze !Kad sam je kupovao bila je na 17,ali sam je vratio na 15-ke,jedino mozda uzmem 15-ke specijal,ali vidjecu
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
A idem sa njim na posao svaki dan,a i volim da je sve fabricki,a npr vise volim kupiti miselin 15,nego 17 neku lijevu marku,a inace golf 4/bora karavan su extra auta za srediti spustiti i 17-ke staviti,imaju top liniju za svoje godineZasto si stavio 15-ke msm dobro za zimu ali po ljetu 17 pravo dobro leze !
Ja svaki dan isto putujem sa autom dnevno 100 km odprilike samo sto je jedino sto me nervira tezi volan malo i bucni dosta al sve pretrpim na ljeto idu 18A idem sa njim na posao svaki dan,a i volim da je sve fabricki,a npr vise volim kupiti miselin 15,nego 17 neku lijevu marku,a inace golf 4/bora karavan su extra auta za srediti spustiti i 17-ke staviti,imaju top liniju za svoje godine
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока